Εκδηλώσεις

Αν θέλετε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε εκδήλωση ή τραπέζι στο νησί της Αστυπάλαιας, το εστιατόριο Ακτή είναι ένας μοναδικός χώρος που μπορεί να διαμορφωθεί κατάλληλα για την κάθε σας ανάγκη.

Με μεγάλη μας χαρά μπορούμε να αναλάβουμε τραπέζια γάμου ή βάφτισης, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε συγκεκριμένη επιλογή μενού με βάση κρέας ή ψάρι ή ακόμα και μπουφέ. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για κάθε δυνατή επιλογή καθώς και για δυνατότητες ζωντανής μουσικής, διακόσμησης του χώρου κτλ. Μια μικρή συμβουλή: ένα τραπέζι γάμου όταν η ώρα περάσει, μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πάρτυ με ποτά και κοκτέιλ στην πάνω βεράντα του εστιατορίου!

Επίσης, τα μπροστινά μπαλκονάκια του εστιατορίου, με την υπέροχη θέα, τον ήχο του κύματος που πέφτει πάνω στο βράχο, και την αίσθηση ιδιωτικότητας είναι ιδανική επιλογή για ένα ρομαντικό δείπνο, μια επέτειο, και γιατί όχι, για μια πρόταση γάμου. Αν θέλετε να κρατήσετε τραπέζι για μια τέτοια ιδιαίτερη περίσταση, μη διστάσετε να μας ενημερώσετε εκ των προτέρων ώστε να βεβαιωθούμε πως τα πάντα θα είναι όπως τα έχετε φανταστεί!